آموزش رویت

ساختمانچی

کفپوش ARF نسل جدیدی از کفپوش ها بشمار می رود که ساختاری لایه لایه دارد. این کفپوش دارای ویژگی های منحصربفردی می باشد که در ادامه این نوشته از ساختمانچی به بیان آن می پردازیم. تا انتها با ما همراه باشید.

ساختار کفپوش ARF

همانطور که گفتیم کفپوش ARF ساختاری لایه بندی شده دارد. در ادامه به معرفی لایه های این نوع کفپوش می پردازیم:

  • لایه زیرین: این لایه از چوب پنبه ساخته می شود و عایق صوتی و اکوستیک می باشد؛ به این معنی که صوت را جذب می کند. همچنین این لایه بسیار نرم و انعطاف پذیر می باشد.
  • هسته مرکزی: دومین لایه کفپوش ARF از سنگ آهک تشکیل می شود و سبب مقامت، استحکام و پایداری محصول می گردد. هسته مرکزی همچنین دارای خواص ضد آب می باشد.
  • لایه فوقانی: سومین لایه در برابر خط و خش و لک مقاوم است و سبب عمر طولانی کفپوش می شود.
  • لایه دکوراتیو: رویی ترین لایه کفپوش ARF که دیده می شود، لایه دکوراتیو می باشد و ظاهری طبیعی و چوب مانند دارد.
کفپوش ARF اتاق خواب

مزایای استفاده از کفپوش ARF

اگر تمایل به خرید کفپوش ARF دارید، بهتر است قبل از خرید، با ویژگی ها و مزایای این محصول آشنا شوید:

خواص ضد آب

کفپوش ARF قابلیت ضد آب دارد، به این معنا که آب نمی تواند به داخل آن نفوذ کند و بر روی سطح کفپوش می ماند. همچنین این کفپوش در مجاورت آب، تاب بر نمی دارد و اصطلاحا شکم نمی دهد.

برای شستشو و تمیز کردن کفپوش ARF می توان از بخارشوی و تی استفاده کرد. این کفپوش می تواند بهترین انتخاب برای خانه هایی باشد که در نواحی مرطوب قرار دارند.

بخوانید!  چگونگی نورپردازی خانه

همچنین استفاده از کفپوش ARF در آشپزخانه که محیطی نسبتا مرطوب می باشد نیز امکان پذیر است، زیرا در صورت کثیف یا خیس شدن کفپوش، به راحتی می توان نسبت به تمیز کردن آن اقدام نمود.

خاصیت ضدآب بودن کفپوش ARF همچنین سبب می شود تا بسیاری از افراد از آن در محیط کار خود مانند کافه ها و رستوران ها که تردد زیاد است و نیاز به تمیز کردن و شستشوی روزانه می باشد، استفاده کنند.

کفپوش ARF آشپزخانه

مقاومت و ماندگاری زیاد

مواد و متریال مورد استفاده در ساخت کفپوش ARF سبب می شود تا این محصول در برابر تردد افراد و پاخوردگی، مقاومت بالایی داشته باشد. به همین دلیل بسیاری از افراد از کفپوش ARF در محیط های اداری و تجاری استفاده می کنند.

مغزی این کفپوش از پودر سنگ آهنگ و رزین تولید می شود که سبب مقاومت و استحکام فوق العاده بالای این محصول می گردد و آن را در برابر خش، ضربه و ساییدگی، محافظت می کند.

نصب سریع و آسان

نصب این کفپوش به زیرسازی خاصی نیاز ندارد و لازم نیست در شرایط دمایی به خصوصی نصب آن صورت بگیرد. به همین دلیل مراحل اجرای آن به سرعت پیش می رود و برای پروژه هایی که به سرعت باید حاضر شوند، گزینه ایده آلی بشمار می رود. از دیگر ویژگی های منحصربفرد کفپوش ARF، امکان تعویض و انتقال آن به مکانی دیگر می باشد.

کفپوش ARF پذیرایی

مقاومت در برابر تابش نور و دما

یکی از مهم ترین مزایای این کفپوش، عدم تغییر رنگ و سایز آن در برابر اشعه های خورشید و تغییرات دمایی می باشد.

بخوانید!  راهنمای انتخاب آینه دکوراتیو[طرح کلاسیک، لوزی و دیواری]

بسیاری از خانه ها نورگیر هستند و در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار دارند و یا به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی، محیط خانه مدام در معرض تغییرات دمایی قرار می گیرد. به همین دلیل باید کفپوشی مورد استفاده قرار گیرد که در برابر نور خورشید و دما مقاومت داشته باشد، ظاهر آن تغییر نکند و انبساط و انقباض تغییری در سایز آن ایجاد نکند.

کاربردهای کفپوش ARF

این کفپوش به دلیل مقاومت بسیار بالا و خاصیت ضد آبی که دارد، کاندید بسیار مناسبی برای محیط های مذکور به شمار می آید:

  • محیط های مرطوب مانند آشپزخانه، رستوران، کافه و…
  • مناطق مرطوب مانند شمال و جنوب ایران
  • محیط هایی که تردد در آنها زیاد است، مانند مراکز اداری و تجاری، آرایشگاه ها، بانک ها، فروشگاه ها، سالن های بدنسازی و باشگاه ها و…
  • اطراف وان ها، توالت های فرنگی و استخر
کفپوش ARF حمام

کلام پایانی

ما در این نوشته از ساختمانچی به معرفی نوعی کفپوش جدید و مدرن موسوم به کفپوش ARF پرداختیم که ظاهری مانند چوب دارد و نواقص و معایب کفپوش چوبی را برطرف می کند.

این کفپوش برخلاف کفپوش های چوبی، عایق رطوبتی به شمار می رود و بر اثر تردد، نمی شکند. شما کدام کفپوش را انتخاب می کنید؟ نظر خود را در این باره برای ما بنویسید.